DÜNYA
Giriş Tarihi : 21-11-2023 07:46

Yemen Ensarullah Hükümeti, İsrail gemisine baskının videosunu yayınladı..

İran tarafından desteklenen ve Yemen'in başkenti Sana'yı elinde tutan Ensarullah Hareketi, Siyonist İsrail'e ait bir ticaret gemisine el koydu. Geminin sahibi olan Siyonist iş adamı Rami Unger, Mossad'a yakınlığıyla biliniyor.

Yemen Ensarullah Hükümeti, İsrail gemisine baskının videosunu yayınladı..

İran tarafından desteklenen ve Yemen'in başkenti Sana'yı elinde tutan Ensarullah Hareketi, Siyonist İsrail'e ait bir ticaret gemisine el koydu. Geminin sahibi olan Siyonist iş adamı Rami Unger, Mossad'a yakınlığıyla biliniyor.

Aynı zamanda Yemen'deki ABD-İsrail destekli Suudi Arabistan saldırılarına da direnen Ensarullah, gemiye düzenledikleri baskının videosunu yayınladı. Ensarullah askerlerinin el koydukları gemiye Filistin ve Yemen bayrağı astığı görüldü.

ABD ve İsrail, daha önce resmi ağızlardan İran'ın vekilleri yoluyla kendileriyle savaştığını ve uluslararası sistemde uğradığı ağır ekonomik yaptırımların sebebinin bu durum olduğunu açıklamıştı. Büyük Şeytan ABD ve şımarık çocuğu İsrail'e göre; İran'ın Yemen'deki vekili Ensarullah, Lübnan'daki vekili Hizbullah, Irak ve Suriye'deki vekili milis gruplar, Filistin'deki vekili ise Hamas ve İslami Cihad.

 

 

İslami Analiz

ZehraZehra

seyyidezehra@outlook.com