FİLİSTİN
Giriş Tarihi : 08-10-2023 20:39

Siyonistler korkudan Gazze ve Lübnan sınırına yakın Yahudi işgal birimlerini boşaltıyor..

Siyonistler korkudan Gazze ve Lübnan sınırına yakın Yahudi işgal birimlerini boşaltıyor..

Direniş'in İsrail'in içine sızmasının verdiği infialden ne yapacağını şaşıran Siyonist rejimin Savunma Bakanı Yoav Gallant, iç cephedeki durumu yönetmelerine yardımcı olmak için subaylara, belediye başkanlarına ve güvenlik çitine bitişik işgal yerlerine silah ve mühimmat sağlanmasını istedi.

SAVUNMA BAKANI TALİMAT VERDİ: KORKUDAN BOŞALTIYORLAR
İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Gazze ve Lübnan sınırına yakın Yahudi işgal birimlerinin tahliye edilmesi için hazırlıkların yapılması talimatını verdi.

İsrail Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Savunma Bakanı Gallant, "güvenli mesafe planının" uygulanmasını onayladı.

Buna göre Gazze ve Lübnan sınırına yakın Yahudi yerleşim birimlerinin tahliye edilmesi için hazırlıkların yapılması yönünde talimat veren Gallant, ayrıca iç cephedeki durumu yönetmelerine yardımcı olmak için subaylara, belediye başkanlarına ve güvenlik çitine bitişik yerleşim yerlerine silah ve mühimmat sağlanmasını istedi.

Gazze ve Lübnan sınırına yakın Yahudi işgal birimlerinin tahliye edilmesini içeren "güvenli mesafe" planına göre, İsrail'in kuzey ve güney sınırlarında kilometrelerce mesafelik bir hattın Yahudi işgalcilerden boşaltılması hedefleniyor.

Milli Gazete

ZehraZehra

seyyidezehra@outlook.com