FİLİSTİN
Giriş Tarihi : 06-04-2022 22:30

Siyonistler Filistinli gençlerden korkuyor: 12-40 yaş arasına Mescid-i Aksa yasağı..

Siyonistler Filistinli gençlerden korkuyor: 12-40 yaş arasına Mescid-i Aksa yasağı..

Siyonist İsrail, işgal altındaki Batı Şeria'da yaşayan 12 ila 40 yaş arası Filistinli erkeklerin ramazan ayında cuma namazı için Mescid-i Aksa'ya girmesini yasakladı.

İslami Analiz'de yer alan habere göre: İsrail ordusuna bağlı Filistin Topraklarındaki Hükümet Aktivitelerini Koordinasyon Birimi (COGAT) sözcülüğünden yapılan açıklamaya göre, İsrail Savunma Bakanı Benny Gantz, İsrail Ordusu Genelkurmay Başkanı Aviv Kohavi ve üst düzey güvenlik isimlerinin katıldığı toplantıda, Filistinlilerin ramazan ayında Mescid-i Aksa'da ibadet edebilmesine ilişkin şartlar belirlendi.

İşgal altındaki Batı Şeria'da yaşayan Filistinli kadınlar, 12 yaş altı çocuklar ve 50 yaş üstü Filistinli erkeklerin Mescid-i Aksa'da cuma günleri ibadet etmek için işgal altındaki Kudüs'e izin olmaksızın gelebileceği belirtildi. 40-50 yaş arası Filistinli erkeklerin ise Mescid-i Aksa'ya ibadet etmeye gelebilmek için özel izin alması şartı getirildi.

SİYONİSTLER YİNE BELASINI ARIYOR
Siyonist rejim, her Ramazan olduğu gibi Kudüs’te Yahudi yerleşimciler ve kolluk kuvvetleri yoluyla terör estirmeyi sürdürüyor. Hemen her akşam teravih öncesi ve sonrası Kudüs ve Aksa civarında çatışmalar yaşanıyor.

AdminAdmin