GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-12-2023 14:02

Siyonist İsrail’den Türkiye’ye tehdit..

Siyonist rejim iç istihbarat teşkilatı Şin Bet'in şefi Ronen Bar, Türkiye, Lübnan ve Katar'daki Hamas yöneticilerini ortadan kaldıracaklarını söyledi. Bürokrat, 1972 Münih Olimpiyatları saldırılarını hatırlattı.

Siyonist İsrail’den Türkiye’ye tehdit..

İşgalci İsrail'in savaş kabinesine yaptığı sunumlarla gündeme gelen iç istihbarat teşkilatı Şin Bet'in şefi Ronen Bar, Türkiye'deki Hamas yöneticilerine suikast düzenleyeceklerini söyledi.

İsrail'de yayın yapan KAN'da yer verilen ses kaydında Bar, kabinenin kendilerine Hamas'ı ortadan kaldırma görevi verdiğini; Türkiye, Lübnan ve Katar'daki üst düzey Hamas yöneticilerene yönelik operasyonlar düzenleyeceklerini öne sürdü.

'Operasyon bizim Münih’imiz olacak'

"Kabine bizim için bir hedef belirledi: Hamas'ı ortadan kaldırmak. Ve biz bunu yapmaya kararlıyız, bu bizim Münih'imiz." şeklinde konuşan Bar, “Bizim Munih'imiz” sözüyle, İsrail'in 1972 Münih Olimpiyatları saldırılarının sorumlularını öldürmek için düzenlediği ve birkaç yıl süren operasyona atıfta bulundu.

'Türkiye'de, Katar’da her yerde...'

Ronen Bar, "Birkaç yıl sürecek ama bunu yapmak için orada olacağız." diyerek benzer bir operasyonun sinyalini verdi. İstihbarat şefi, Hamas liderlerini nerede olurlarsa olsunlar bulacaklarını ve ortadan kaldıracaklarını ise şu sözlerle dile getirdi: "Her yerde, Gazze'de, Batı Şeria'da, Lübnan'da, Türkiye'de, Katar'da, her yerde."

1972 Münih Olimpiyatlarında İsrailli sporculara yapılan saldırıda, 11'i İsrailli olmak üzere toplam 17 kişi hayatını yitirmişti. İsrail gizli servisi, saldırıdan sorumlu tuttuğu kişileri kişileri, dünyanın dört bir yanında takip etmiş ve öldürmüştü

Hürsedahaber

ZehraZehra

seyyidezehra@outlook.com