GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-01-2024 23:09   Güncelleme : 11-01-2024 23:30

Muhammed Emin Yıldırım yöneticileri ahiretle uyardı: Sayın Bakan! Bizim istediğimiz ne biliyor musun? İsrail ile sıfır, sıfır ilişki!

Siyer Vakfı kurucusu ve araştırmacı yazar Muhammed Emin Yıldırım Hoca, 7 Ekim'den beri soykırımını sürdüren Siyonist İsrail'e karşı gerekli adımları atmayan iktidarı eleştirdi.

Muhammed Emin Yıldırım yöneticileri ahiretle uyardı: Sayın Bakan! Bizim istediğimiz ne biliyor musun? İsrail ile sıfır, sıfır ilişki!

Diriliş Buluşmaları Antalya programında konuşan Muhammed Emin Yıldırım Hoca, iktidarı yeniden söylem düzeyinde Filistin'e destek olmanın ötesinde fiili olarak İsrail'e karşı olmaya çağırdı.

İSRAİL İLE SIFIR İLİŞKİ İSTİYORUZ

İsrail ile sıfır ilişkinin önemini hatırlatan Muhammed Emin Yıldırım Hoca, sorumluluklarını yerine getirmeyen yöneticilere ahirette Allah'a hesap vermekte zorlanacaklarını hatırlattı.

Muhammed Emin Yıldırım Hoca şunları söyledi:

"Bütün kardeşlerimi sorumluluklarına davet ediyorum. Ve o sorumlulara diyorum ki 'boykota devam ediyor muyuz? Devam edecek miyiz? Elimizden geldiğince yardımları yapmaya devam edecek miyiz? Gemileri durdurmaları için bizi yönetenlere baskı yapacak mıyız?' Biz ticaret gemilerinin azalmasını istemiyoruz sayın Bakan! Bizim istediğimiz ne biliyor musun? İsrail ile sıfır, sıfır ilişki! İsrail'in devlet olmadığını siz söylüyorsunuz. Arsız bir çete, hukuk tanımaz ahlaksız bir güruh, ben onunla hangi anlaşmayı yapacağım? Hangi masada oturacağım? Onun için benim güzel kardeşlerim, hepimiz, elimizden gelen sorumluluğu yapacağız. Biz bu memleketi çok seviyoruz. Devletimizi seviyoruz. Biz aslında idarecilerimizin dünyasını değil ahiretini düşünüyoruz. Yarın Allah'a verecekleri hesabın altında ezilmemeleri için bu feryadı ortaya koyuyoruz. Biz bir siyasi parti değiliz." 

Programın düzenlendiği salonda "Zalimler için yaşasın Cehennem" sloganları atıldı.

Milli Gazete

ZehraZehra

seyyidezehra@outlook.com