DÜNYA
Giriş Tarihi : 22-12-2023 20:03

Hizbullah 7 Ekim’den bu yana Siyonist hedeflere 1000'den fazla saldırı düzenledi..

Hizbullah 7 Ekim’den bu yana Siyonist hedeflere 1000'den fazla saldırı düzenledi..

Siyonist medya Perşembe gecesi, işgal altındaki Filistin'in kuzeyindeki Siyonist rejimin ordusunun yedek birliğinin komutanına dayanarak verdiği haberinde, Lübnan Hizbullah'ının 7 Ekim'den bu yana bu rejime karşı 1000'den fazla saldırı düzenlediğini bildirdi.

IRNA'nın el-Meyaden naklen verdiği  habere  göre, Siyonist rejimin Kanal 14'ü de Lübnan Hizbullahı'nın Kiriş gaz platformunu intihar drone'uyla hedef almaya çalıştığını ancak rejimin hava savunmasıyla bu saldırının püskürtüldüğünü iddia etti.

Bu habere göre bu saldırı 2 gün sürdü. Siyonist rejimin Kanal 13'ü de İsrail hava savunmasının bu sabah (Cuma) Lübnan'ın güneyinden Celile bölgesine uçan bir İHA'yı düşürdüğünü bildirdi.

Filistinli direniş gruplarının Aksa Tufanı operasyonunu başlatmasıyla birlikte Lübnan Hizbullahı, Filistin'in kuzeyinde siyonist rejim güçlerini oyalamak ve Gazze'deki direniş üzerindeki baskıyı azaltmak amacıyla her gün eylem gerçekleştiriyor.

Geçtiğimiz günlerde el ahbar gazetesi şunu yazmıştı: Lübnan direnişi düşmanın başa çıkamayacağı bazı taktiklere başvurdu.

Hürsedahaber

ZehraZehra

seyyidezehra@outlook.com