FİLİSTİN
Giriş Tarihi : 20-09-2023 22:03   Güncelleme : 24-09-2023 08:49

Erdoğan ile Netanyahu tokalaşırken İsrail 24 saatte 6 Filistinliyi şehit etti..

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Siyonist İsrail'in Başbakanı Netanyahu ile tokalaşırken İşgalci İsrail'in katil askerierinin son 24 saatte 6 Filistinliyi şehit ettiği ortaya çıktı.

Erdoğan ile Netanyahu tokalaşırken İsrail 24 saatte 6 Filistinliyi şehit etti..

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Siyonist İsrail'in Başbakanı Netanyahu ile New York'ta yeni dönem adı altında tokalaşırken Filstin’den şehit haberleri gelmeye devam etti.

Birleşmiş Milletler 78. Genel Kurulu'nun yapıldığı New York'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan, Siyonist İsrail Başbakanı Netanyahu'yu ile görüştü. Görüşme sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan ““BM 78’inci Genel Kurul temaslarımız kapsamında İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile bir görüşme gerçekleştirdik. İstişarelerimiz ülkemiz ve bölgemiz için hayırlara vesile olsun” açıklaması geldi.

ERDOĞAN TOKALAŞIRKEN FİLİSTİN'DE  6 ŞEHİT VERİLDİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İsrail'in Başbakanı Netanyahu kameralara el ele tokalaşarak poz verirken Filistin Sağlık Bakanlığı, son 24 saatte 5'i işgal altındaki Batı Şeria'da, 1'i abluka altındaki Gazze Şeridi'nde olmak üzere 6 Filistinlinin İsrail askerlerince öldürüldüğünü açıkladı.

Milli Gazete

ZehraZehra

seyyidezehra@outlook.com