FİLİSTİN
Giriş Tarihi : 01-03-2024 22:05

Ebu Ubeyde Mücahidler ve esirler hakkında önemli açıklamalarda bulundu..

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, yaptığı yazılı açıklamada, geçtiğimiz haftalarda işgalci siyonistlerin bombardımanı sonucu, 7 siyonist esirin öldüğünü; işgal saldırısında ölen toplam esir sayısının 70'ten fazla olduğu kaydetti.

Ebu Ubeyde Mücahidler ve esirler hakkında önemli açıklamalarda bulundu..

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, Telegram kanalı üzerinden, direnişin elindeki siyonist esirlerin durumuna ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Ebu Ubeyde, daha önce bazı düşman esirlerini koruyan mücahitlerle irtibatlarının kesildiğini ve siyonist bombardımanı sonucunda bazı esirlerin öldürüldüğüne dair açıklamalarda bulunduklarını hatırlattı.

Geçtiğimiz haftalarda yapılan incelemelerden sonra, siyonist bombardımanı sonucunda Gazze Şeridi'nde birkaç mücahidin şehit olduğunu ve 7 düşman esirin de öldürüldüğünü teyit ettiklerini açıklayan Ebu Ubeyde, ölen esirlerden üçünün Haim Gershon Perry, Yoram Itak Metzger, Amiram İsrail Cooper olduğunu bildirdi.

Ebu Ubeyde, ölen diğer 4 esirin ismini ise daha sonra açıklayacaklarını kaydetti.

Düşmanın, Gazze'deki saldırıları sonucunda öldürülen esirlerin sayısının 70'in üzerinde olduğunu vurgulayan Ebu Ubeyde, "Esirlerin hayatını koruma çabalarımıza rağmen, düşman liderliğinin bu dosyadan kurtulmak için esirlerini öldürmeyi bilinçli bir şekilde sürdürdüğü açıktır." dedi.

Ebu Ubeyde, işgal saldırısında ölen esir sayısının, direnişin esir takası şartını değiştirmeyeceğine işaret etti.

Kassam Tugayları dün, direnişin elindeki 3 yaşlı siyonist esirin akıbeti hakkında açıklama yapacağını duyurmuştu.

Hürsedahaber

ZehraZehra

seyyidezehra@outlook.com