DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Çiğdem Topçuoğlu
Çiğdem Topçuoğlu
Giriş Tarihi : 31-05-2022 08:25

Bugün Günlerden Mavi Marmara....

İlk Kıblemiz Mescid-i Aksa ve Özgür Kudüs için mücadele etmek her Müslümanın boynunun borcu ve sorumluluğudur

Kudüs davası bir güne sığdırılacak kadar basit bir dava değildir. Her günümüzü her anımızı özgür Kudüs davası kuşatmalı, özgürlük muştusu gelinceye kadar her doğan günün adı Kudüs olmalıdır.

Kudüs özgür olana kadar bizim için her gün Kudüs günü her yer Kudüs’tür.

Kudüs esir olduğu sürece Mescid-i Aksa esir olduğu sürece, bizim için esaretin azabı her işkenceden beterdir.

Tarih şunu yazdı ve yazmayada devam ediyor. “Güzel söz O’na yükselir. Salih amelde onu yükseltir.” (Fatır/10.)

Şu görünen GAZZE... Şehitlerin masumların kanlarıyla rengi koyulaşan Akdeniz . Kötü kokular yayılıyor Akdeniz’den. GAZZE'nin gazı, petrolü Mavi Marmara Şehidlerinin kanlarıyla birlikte aktı...

Uluslar arası sularda kendilerine devlet deyip devletçilik anlayışından bi haber hareket eden karanlıklar topluluğunun askeri katil maşaları tarafından tüm dünyanın gözü önünde MAVİ MARMARA gemisine 2010 yılının bu günlerinde gece 21.50’den sabah ezanına kadar abluka uygulayıp ,  namaza durduğumuzu fırsat bilerek, nato kuvvetlerinin gözleri önünde bizlere saldırmaları, uluslar arası sularda, denizin ortasında” bizlere yardım edin “nidalarımıza karşılık vermeyenleri, bize kurşun sıkanları tedavi ettiğimizi, insanlık adına ALLAH(c.c) için yola çıktığımızı. Dikkat ediniz lütfen. Yardım ettiklerimiz bizi öldüren kişilerin ta kendileridir. Bu insanlığı ortaya koyacak mektepler, siyasi irade ve  anlaşmazlıklar ortaya çıkmalıdır, insanlığın buna ihtiyacı var.

İmam Hüseyin(a.s) tüm insanlığa şu şekilde seslenmiştir: ”Eğer dininiz yoksa ve ahiret hayatına inanmıyorsanız bari dünyanızda hür insanlar olun. “HÜR İNSAN OLARAK HÜRBALA.

EY HÜRBALALAR! Özgürlükten hürriyetten anladığınız nedir?

Bu sorunun cevabını tarihe ne olarak ve nasıl vereceksiniz? Biz nasıl bir mevkideyiz, bu konuda siz ne diyorsunuz, biz ne diyoruz? Biz nerdeyiz siz Nerede olacaksınız?

2010 MAVİ MARMARA. Biz bu olayın içindeydik. Biz şehid olduk, kurtulduk. Biz, kendimiz insanlığa ihanet etmedik. Ama sizler tüm insanlık değerlerine ihanette bulunmaktasınız. Bugün heyecanınız ve dünyaya olan şevkiniz sizi ele geçirmiştir. Bu nedenle insanlık tarihine bir utanç olarak yazılıyor söyledikleriniz, yaptıklarınız, yapmadıklarınız. Asla temizlenemeyecek çok büyük bir günaha bulaştınız.

İsrail ve yandaşları ile yapılacak veya yapılan dostane girişimler, gizli pazarlıklar,yapılan anlaşmalarla tarih sizi ve sülalenizi ebediyyen kötü anacaktır. Bizler kendimize veya kuracağımız bir saltanata , edineceğimiz bir servete ulaşmak için değil, yüce hedefleri uğruna yaşamış ve buuğurda hayatlarını feda etmiş;

NELER SÖYLENDİ?
@
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA