GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-12-2022 11:44

Kılıçdaroğlu'ndan adaylık çıkışı: İmamoğlu İstanbul'a hizmet ediyor...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, adaylık konusunda, "Attığımız her adımda bir tuğla koyuyoruz, acele etmiyoruz. Ekrem İmamoğlu, belediye başkanı olarak İstanbullulara hizmet ediyor." dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan adaylık çıkışı: İmamoğlu İstanbul'a hizmet ediyor...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis cezası sonrası Almanya ziyaretini iptal ederek Türkiye'ye dönen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Halk TV canlı yayınında İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtladı.

Kılıçdaroğlu, Haziran 2023'te yapılması planlanan Cumhurbaşkanı seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Kılıçdaroğlu, şunları söyledi;

İMAMOĞLU İSTANBULLULARA HİZMET EDİYOR

"(Dün meydana gelen gelişme adaylık belirme sürecini etkiler mi) Etkilemez. Biz öteden beri attığımız her adımı belli bir kararlılıkla ve bilgi birikimi şeklinde ilerlediğini biliyoruz.

6’lı masada görüşmeler devam ediyor. Bütün bunlar belli olduktan adayı konuşacağız. Gerçek metnin ortaya çıkması lazım, kamuoyuyla paylaşılması lazım.

Bütün liderler aynı şeyi seslendireceğiz. Bu olay aday seçimimizi etkilemez. Attığımız her adımda bir tuğla koyuyoruz, 2 tuğla 3 tuğla koyuyoruz, acele etmiyoruz.

Ekrem Bey, büyükşehir belediye başkanı olarak İstanbullulara hizmet ediyor, bir temel atma töreni var. Hiç kimse Ekrem Bey'i İstanbullulara hizmet etmekten alıkoyamaz."

Milli Gazete

ZehraZehra

seyyidezehra@outlook.com