FİLİSTİN
Giriş Tarihi : 15-04-2022 23:01

İşgalci İsrail Mescid-i Aksa'ya yine baskın düzenledi: 152 Filistinli yaralı, İslam ülkeleri normalleşme peşinde

Bu sabah Siyonist güçlerin Mescid-i Aksa'da ibadet edenlere yönelik acımasız saldırısında 152 Filistinli ağır yaralandı.

İşgalci İsrail Mescid-i Aksa'ya yine baskın düzenledi: 152 Filistinli yaralı, İslam ülkeleri normalleşme peşinde

Siyonist güçler Mescid-i Aksa'da ibadet eden Filistinlilere saldırdı. Bu vahşi saldırının ardından Siyonistler ile Filistinliler arasında şiddetli çatışmalar çıktı.

Haber medyasına göre, Siyonistler Mescid-i Aksa'da çıkan çatışmalarda Filistinlilere karşı göz yaşartıcı gaz ve gerçek mühimmat kullandı ve 152 Filistinli ağır yaralandı.

Filistin Sağlık Bakanlığı dün gece Batı Şeria'nın Nablus kentinde Filistinliler ile Siyonistler arasında çıkan çatışmalarda 35 Filistinlinin ağır şekilde yaralandığını duyurdu.

Ayrıca Perşembe günü Cenin'de Filistinliler ile Siyonist rejim güçleri arasında çıkan çatışmalarda 2 Filistinli şehit oldu, 6 Filistinli ağır yaralandı.

İşgal Altındaki Topraklardan gelen son haberler, Cuma günü erken saatlerde Cenin'de bir Filistinlinin şehit olduğunu gösteriyor.

Filistin Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, dün gece Cenin'de Siyonistlerle çıkan çatışmalarda yaralanan Filistinli bir genç, aldığı yaraların şiddeti nedeniyle bugün şehit oldu.

Mehrnews

Zehra

AdminAdmin