GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-10-2023 19:57

Düzgün ve dosdoğru olmakla övünen Meral Akşener, siyasi ahlaksızlığın kitabını yazdı..

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, masa başlarında hazırlanan Batı menşeli yalanlarla Filistin direnişinin amiral gemisi Hamas'ı hedef aldı ve ırkçı nefretini kustu.

Düzgün ve dosdoğru olmakla övünen Meral Akşener, siyasi ahlaksızlığın kitabını yazdı..

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Meclis Grup Toplantısı’nda Filistin direnişini küstah ifadelerle hedef aldı. Hem nalına hem mıhına vuran Akşener, Netanyahu terörü ile sözde Hamas terörünün aynı şey olduğunu söyledi ve işgale karşı direnen Hamas’ın saldırılarını “terör saldırısı” olarak gördü.

“Bu saatten sonra katil Netanyahu için söylenecek hiçbir söz kalmamıştır. O, 21. yüzyılın yeni Hitleri'dir. Holokost'u yaşamış bir halkın yüz karasıdır.” diyen Akşener, tıpkı emperyalist Batı basını ve İsrail basını gibi Hamas’ın sivilleri katlettiğini iddia etti.

"Netanyahu'ya gösterdiğiniz tavrı, kadın ve çocuk demeden acımasızca öldüren Hamas'a da gösterin" sözleriyle yalanlarını sürdüren Akşener, ne İsrail işgalinin ne de bugüne dek büyüyen direnişin tarihçesi ve arka planı ile ilgili zerre bilgisi bulunmadığını ifşa etti.

Akşener konuşmasında MHP liderine de yüklendi:

“Mehmetçik Gazze’ye diye slogan atan bir şuursuz zihniyetin dolduruşuna gelenler var. Gazze'yi vatan parçası görenler buyursunlar gitsinler. Buyursunlar görevlerinden istifa edip Gazze'ye gitsinler.”

İslamiAnaliz

ZehraZehra

seyyidezehra@outlook.com