GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-09-2022 09:57   Güncelleme : 20-09-2022 10:00

TASC’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Verdiği Yemeğin Sponsoru Türk Yahudi Toplumu Oldu…

TASC’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Verdiği Yemeğin Sponsoru Türk Yahudi Toplumu Oldu…

Türk Amerikan Yönlendirme Komitesi (TASC), New York’ta bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD’de yaşayan Türk ve yabancı toplum temsilcilerini özelliklede Yahudi heyetlerle buluşturdu.

Rockefeller Center Plaza’da düzenlenen yemeğe, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, ABD’nin değişik eyaletlerinden gelen davetli Türk ve yabancı toplum üyeleri katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York, Türkevi'ndeki temasları kapsamında Dünya Yahudi Kongresi Başkanı Lauder'ide kabul etti.

Cumhurbaşkanımızın önde gelen Amerikan Yahudi heyetlerini Türkevi’nde kabulleriyle yapılan ve Türk Yahudi Toplumu Eş başkanları Erol Kohen ve İshak İbrahimzadeh’nin de katıldığı toplantı, başarılı ve verimli bir şekilde gerçekleştiği bildirildi.

Türk Yahudi Toplumu sosyal medya hesabı twitter’den yaptığı paylaşımda söz konusu yemeğin sponsoru olduğunu duyurdu.

Türk Yahudi Toplumu sosyal medya hesabı twitter’den yaptığı paylaşım şöyle:

TASC’ın Sayın Cumhurbaşkanımızın onuruna verdiği, toplumumuzun da sponsor olduğu, Eşbaşkanlarımız Erol Kohen ve İshak İbrahimzadeh’nin önde gelen Amerikan Yahudi kuruluşlarının liderleriyle katıldıkları yemekte, Sayın Cumhurbaşkanımız kendilerine teşekkür plaketi vermişlerdir.

ZehraZehra

seyyidezehra@outlook.com