GÜNCEL
Giriş Tarihi : 19-12-2022 20:52

Kudüs Gönüllüleri'nden Peygambere Hakaret Küstahlığına Tepki..

Kudüs Gönüllüleri'nden Peygambere Hakaret Küstahlığına Tepki..

Kudüs Gönüllüleri'nden Peygambere Hakaret Küstahlığına Tepki

 

HZ. PEYGAMBERİN HÜRMETİNE HAKARETLER KARŞILIKSIZ KALMAZ

“Peygamber, mü'minler için kendi nefislerinden daha evladır.” Ahzab 6

Tarih boyu yüce İslam Peygamberi Hz. Resul-i Ekrem’in şahsiyeti ve hürmetine yönelik hakaretler hep olagelmiş, tüm bu melun kişiler de tüm insanlık nezdinde nefretle anılmış ve bunların çoğu da hak ettikleri karşılıkları bulmuşlardır.

Hz. Resul-i Ekrem’in kendi döneminde Kab bin Eşref adlı bir melunun Hz. Resulullah’a karşı ortaya koyduğu hakaretlerin peygamberimizin sahabeleri tarafından nasıl bir öfke ve tepki ile karşılandığı tarihin sayfalarında durmaktadır.

Selman Rüşdi adlı İngiliz vatandaşı melunun Hz. Resul-i Ekrem ve ailesine ağır hakaret ve iftiralar içeren “Şeytan Ayetleri” adlı kitabı yayınlamasıyla bütün İslam dünyasında nasıl sarsıcı bir tepki ile karşılaştığı, düzenlenen protesto gösterilerinde birçok kişinin şehit olduğu, müslümanların dünyanın her bir tarafında ve ülkemizde gösterdiği tepkiler dolayısıyla ağır bedeller ödediği ortadadır.

Kuran’ı Kerim müslümanları her zaman göğüslerini siper ederek İslam’ın şiarları ve kutsallarını savunmaya çağırmıştır. Müslüman şahsiyet, İslam’ın mukaddesatına karşı yapılan hiç bir saldırıya sesiz ve tepkisiz kalmaz. Başta Hz. Resul-i Ekrem (sav) olmak üzere İslam’ın hiç bir değerine hakaret edilmesine göz yummaz. Bu hassasiyet, Kur’an ve Resulullah’ın terbiye ettiği müslüman şahsiyetin duruşudur. Bu bir iman, kulluk ve sadakat meselesidir.

Hz. Resul-i Ekrem’in şahsiyet ve hürmetine karşı okunan meşum şiirler, yazılan melun kitaplar, çizilen menfur karikatürler, hazırlanan alçakça filmler ve söylenen habis sözlerin bugün de değişik şekillerde ve değişik ülkelerde sürüyor olması, İslam ümmetini bu akçakça saldırılar karşısında öfkeli kılmakta, tepki vermeye sevketmektedir.  

Son olarak da, ülkemizde bir Üniversite hocasının yüce İslam peygamberinin şahsiyetine yönelik alçakça sözler sarfetmesi de sözkonusu melun girişimlerin bir parçası olmuş ve blinçli müslümanlar da değişik biçimlerde tepkilerini ortaya koyarak, peygamberlerinin hürmetine sahip çıkmışlardır. Elbette ki bu gibi şeytanca saldırganlıklar her zaman olduğu gibi bugün de gereken karşılığı bulacak, müslümanların öfkesi bu gibi melunların üzerine sağanak sağanak yağacaktır.

Bugün İslam ümmeti ile siyonizm arasındaki savaş evrensel boyutta tüm şiddetiyle sürmektedir. Tarih boyu İslam’ın mukaddesatına yönelik şeytanca saldırıların arkasında da hep siyonistlerin habis elleri bulunmuştur. İslam’ın değerleriyle savaş siyonizmin değişmeyen bir küstahlığıdır. 

Dolayısıyla, Rabbimizin vadettiği ve Hz. Resul-i Ekrem’in de müjdelediği üzere, bu siyonist azgınlık bütün yönleriyle, bütün unsurları ve uzantılarıyla İslam dünyasından sökülüp atılacak, bütün Filistin, Kudüs ve Mescid-i Aksa özgürlüğüne kavuşacaktır. 

Bizler Kudüs Gönüllüleri olarak, ülkemizde melun bir kişi tarafından sarfedilen küstahça sözleri şiddetle telin ederken, her zaman olduğu gibi, bugün de göğüslerimizi yüce İslam peygamberinin hürmetine siper edeceğimizi, hiç bir hakaret ve saldırı karşısında sessiz ve tepkisiz kalmayacağımızı ilan ediyor, bütün müslümanları hep birlikte tepki vermeye davet ediyoruz.

KUDÜS GÖNÜLLÜLERİ

ZehraZehra

seyyidezehra@outlook.com