DÜNYA
Giriş Tarihi : 11-01-2024 23:02

Hizbullah, dört İsrail üssünü vurdu..

İsrail rejiminin Gazze’ye saldırıları sebebiyle Hizbullah bugün de dört önemli askeri hedefi füzelerle vurdu.

Hizbullah, dört İsrail üssünü vurdu..

Hizbullah’ın Savaş Enformasyon Merkezi tarafından farklı saatlerde yapılan açıklamalarda İsrail’in Lübnan sınırı yakınlarındaki dört askeri üssünün füze veya tanksavar roketleriyle vurulduğu bildirildi.

Hizbullah’ın Savaş Enformasyon Merkezi tarafından bugün yapılan ilk açıklamada “Gazze Şeridi'ndeki kararlı Filistin halkımızı ve onların cesur ve onurlu direnişini desteklemek için İslami Direniş Mücahitleri, 11 Ocak 2024 Perşembe günü sabah saat 09:50'de Metulla sahası civarındaki İsrail askerlerinin bulunduğu bir topluluğu füzelerle vurdu” denildi.

Hizbullah’ın Savaş Enformasyon Merkezi’nin ikinci açıklamasında öğlen saat 11.30'da el-Bağdadi yakınlarındaki İsrail askerlerinin bulunduğu yerin füzelerle vurulduğu ifade edildi.

Üçüncü açıklamada yine saat 11.30'da bu kez Kobra Tepesi'ndeki İsrail ordusuna ait casusluk ekipmanlarının uygun silahlarla vurularak imha edildiği bildirildi.

Öğleden sonra saat 16 sıralarında yapılan yazılı açıklamada ise bugün saat 14.15'te el-Malikiye bölgesindeki İsrail askeri mevzilerinin uygun silahlarla ve tam isabetle vurulduğu ifade edildi.

YDH

ZehraZehra

seyyidezehra@outlook.com