ANALİZ
Giriş Tarihi : 29-09-2022 11:16   Güncelleme : 05-10-2022 21:16

Erdoğan’ın baş yazarı Ahmet Hakan: Hiçbir yalakalık boşa gitmez...

Ahmet Hakan’ın geçmişte Yiğit Bulut ile ilgili yaptığı “Unutmayın: hiçbir yalakalığın boşa gitmeyeceğini en iyi yalakalar bilir” paylaşımı sosyal medyada yeninden gündem oldu.

Erdoğan’ın baş yazarı Ahmet Hakan: Hiçbir yalakalık boşa gitmez...

Cumhurbaşkanı Erdoğan dünkü ortak canlı yayın programında Abdulkadir Selvi’nin “Şehir hastaneleri ile konusunda muhalefetin sesi biraz kesildi. Nasıl karşılıyorsunuz?” sorusuna “Valla Abdülkadir Bey artık köşenden gereğini yapacaksın Bak Ahmet bey (Hakan) gereğini yapıyor” sözleriyle cevap verdi.

“HİÇBİR YALAKALIK BOŞA GİTMEZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın söz konusu programda“Bak Ahmet bey (Hakan) gereğini yapıyor” sözlerinden sonra Twitter’da alay konusu haline gelen Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan’ın geçmişte yaptığı bir paylaşım yeniden gün yüzüne çıkartıldı.

Ahmet Hakan, 11 Nisan 2011 yılında, şimdilerde Cumhurbaşkanlığı başdanışmanı yapan o dönemi Habertürk TV'de genel yayın yönetmeni olan Yiğit Bulutla ilgili “Yiğit Bulut’un yalakalığı boşa gitti diyenler! Unutmayın: hiçbir yalakalığın boşa gitmeyeceğini en iyi yalakalar bilir” paylaşımı sosyal medyada yeniden gündem oldu

Milli Gazete

ZehraZehra

seyyidezehra@outlook.com