GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-05-2022 08:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Neymiş kaçacakmışım! İşte Erdoğan burada! Ölümüne burada

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘kaçacak’ iddialarına karşı “Biz gözümüzü burada açtık, ilk havamızı burada soluduk, Allah’ın izniyle son nefesimize kadar da buradayız” diye konuştuk.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Neymiş kaçacakmışım! İşte Erdoğan burada! Ölümüne burada

İstanbul’un Fethinin 569’uncu Yılı dolayısıyla Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde düzenlenen etkinlikte konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi rakamlara göre 560 bin kişinin alanda olduğunu açıkladı. Konuşmasının devamında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Erdoğan, “Atasını takip eden gençlerimiz olduğu müddetçe bu ülkenin önünde kimse duramaz. Bu milletin önünü kimse kesemez.” dedi. Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisini ve ailesini hedef alan açıklamalarına da değinen Erdoğan, “Akşam yalan, sabah yalan… Bununla bir yere varamazsınız. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Yatsı geldi geçiyor Bay Kemal. Kendine gel kendine.” diye konuştu.

“Erdoğan ölümüne burada”

Cumhurbaşkanı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘kaçacak’ iddilarına değindi.

Erdoğan, “Akıl ve ahlak dışı hezeyanlarla bu iş olmaz. İşte Erdoğan burada. Ataköy’de ölümüne burada. 15 Temmuz gecesi ben milletimi nereye çağırdım? Milletim geldi mi oraya? geldi.

“Kaçacak dediğiniz kişi Tayyip Erdoğan yahu!”

Bay Kemal tankların arasından Bakırköy belediyesine gitti. Biz ise buradan mesajımızı verdik. Kaçacak dediğiniz kişi Tayyip Erdoğan yahu! Biz vesayet güçlerinin nobranlığından kaçmamışız.

“Son nefesimize kadar buradayız”

Biz terör örgütlerinin ve onların ağababalarının saldırılarından kaçmamışız. Biz siyasetin ve ekonominin tetikçilerinin tuzaklarından kaçmamışız. Biz tankların tüveklerin namlularından kaçmamışız. Biz gözümüzü burada açtık ilk havamızı burada soluduk Allah’ın izniyle son nefesimize kadar da buradayız.”

legazete

Zehra

AdminAdmin