DÜNYA
Giriş Tarihi : 11-07-2023 21:27

İsveç'te Kur'an yakan Irak'lı küstah MOSSAD ajanı çıktı...

İsveç'te Kur'an yakan Irak'lı küstah MOSSAD ajanı çıktı...

İran İstihbarat Bakanlığı, Kur'an-ı Kerim saldırısını gerçekleştiren Iraklı küstah ajan Salvan Momika ile Siyonist casus şebekesi arasındaki bağlantıyı deşifre etti. Deşifre edilen bilgiler İsveç vatandaşlığına kadar giden hayli ilginç detayları barındırıyor:

İran İslam Cumhuriyeti İstihbarat Bakanlığı, Pazartesi günü yaptığı duyuruda "Her durumda ve her ne suretle olursa olsun ilahi dinlere hakaret, dil uzatma gibi eylemler kınanması gereken hareketlerdir. Ancak bazı saldırılar, belirli hedefleri alma, yürütme süresi ve perde arkasındaki casusların kimliği açısından tamamen farklı bir özelliğe sahip olmaktadır. Bu gibi durumlarda, perde arkasını ortaya çıkarmak ve eylemin arkasındaki nedeni anlamaya ve insanlık dışı niyetleri etkisiz hale getirmeye yardımcı olmaktadır" ifadelerine yer verdi.

Duyuruda saldırının arkasında güçleri bulabilmek için yoğun çalışmalar yürütüldüğüne dikkat çekilerek bu çalışmaların neticesinde;

"Edinilen bilgilere göre, Salvan Momika, 1986 Irak doğumlu olup 2019 yılında Siyonist casusluk servisinde görev almaya başlamıştır.

Irak'ta ikamet ettiği eski bölgede kötü biri olarak tanınan  Momika, (onlarla çalışmak üzere) sicilini Siyonist şebekelere sunmuş ve bu sicil Siyonist şebekeler tarafından kabul görmüştür.

Ardından direniş hareketini gözetlemede ve Irak'ın parçalanması projesini ilerletmede önemli bir rol almıştır.

Irak halkına ve İslam milletine ihanetin karşılığı olarak Siyonistlerden İsveç vatandaşlığını talep etti ve bu talebi kabul edildi.

İsveç'e yerleştikten sonra yeni koşullarına ve erişimlerine uygun görevler şeklinde işgalci Siyonist İsrail rejimi için paralı asker rolünü sürdürüyor.

Bunlardan biri, son haftalarda Siyonist rejimin 1967 işgal bölgeleri ile Ürdün Nehri'nin Batı Şeria'sındaki halkın meşru direnişini bastırma planı ve saldırıları ile aynı anda bu hain kişi (Kur'an-ı Kerim'i yakma) din karşıtı kara propagandalar gerçekleştiriyor" ifadelerine yer verildi.

Öte yandan duyuruda Kur'an-ı Kerim'e yapılan saldırının, tam da baskın bir medya dalgası yaratılarak, Siyonist rejimin Batı Şeria'daki saldırılarını ve özellikle Cenin'e dair haberlerin arka planda kalması amacıyla tasarlanıp uygulandığını ve Siyonist rejimin, her saldırısında dikkatleri başka tarafa çekmek için bu tür eylemleri hayata geçirmesinin alışagelmiş uygulamalardan biri olduğuna da dikkat çekildi. 

İRNA

ZehraZehra

seyyidezehra@outlook.com