GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-07-2023 21:49

Erdoğan'ı ağlatan AK Partili Hacer Çınar zamlara tepki göstermişti istifa etti...

AK Partili Bolu Belediye Meclis Üyesi Hacer Çınar, zamlara ve hayat pahalılığına karşı kullandığı "sabrımız bitti öfkemiz büyüdü" sözleri üzerine partisinin talebiyle görevinden istifa etti.

Erdoğan'ı ağlatan AK Partili Hacer Çınar zamlara tepki göstermişti istifa etti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, katıldığı bir programda “Rabbim, lütfen benim ömrümü ona ver. Ömrüm size annemin ak sütü gibi helal olsun cumhurbaşkanım" şeklindeki sözleri ile ağlatan ve bir meclis toplantısında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a su şişesi fırlatmasıyla gündem olan AK Parti Bolu Belediye Meclis Üyesi Hacer Çınar, görevinden istifa etti.

Hak-İş'e bağlı Öz-Sağlık İş Sendikası Bolu Şube Başkanlığı'nı da yürüten Çınar'ın, geçtiğimiz günlerde zamlara ve hayat pahalılığına karşı "sabrımız bitti öfkemiz büyüdü" sözleriyle tepki göstermesi AK Parti'de tepkiyle karşılandı.

AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Çınar'ın, meclis üyeliğinin yanı sıra Hak-İş'e bağlı Öz-Sağlık İş Sendikası Bolu Şube Başkanlığı görevini yürüttüğü belirtildi. Çınar'ın ulusal ve yerel gündemde yer alan açıklamalarının ardından parti içi kurullarda istişare ve değerlendirmelerin yapıldığı anlatılan açıklamada, Çınar'ın, meclis üyeliğinden 'affının istendiği' bildirildi.

Gelişmeler üzerine Çınar, meclis üyeliğinden istifa etti.

Gazete Duvar

ZehraZehra

seyyidezehra@outlook.com