GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-09-2023 08:14

Erdoğan: İsrail ile enerji araştırmalarına başlayacağız..

Erdoğan: İsrail ile enerji araştırmalarına başlayacağız..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'taki Türkevi'nde basın mensuplarıyla buluştu. Erdoğan Ankara'nın Siyonist rejimle birlikte sondaj ve enerji araştırmalarına başlayacağını belirtti.

IRNA'nın Anadolu Haber Ajansı'ndan aktardığı haberine göre, Birleşmiş Milletler 78. Genel Kurul toplantısına katılmak üzere New York'ta bulunan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Evi'nde medya mensupları ile bir araya gelerek sohbet etti ve gazetecilerin iç ve dış siyasete ilişkin sorunlarını cevapladı.

Erdoğan, Siyonist rejimle ilişkilere ve New York'taki Birleşmiş Milletler Genel Kurulu oturum aralarında işgal rejimi Başbakanı Binyamin Netanyahu ile yaptığı son görüşmeye değinerek şöyle dedi: Binyamin Netanyahu'ya bu görüşmeleri yapmaları gerektiğini, ardından ekibimle Tel Aviv'e gideceğimi söyledim ve anlaşmaya varıldı.

Erdoğan şöyle dedi:  İsrail ile enerji sondajına başlayacağız.  Sadece Türkiye'ye değil, Türkiye'den Avrupa'ya da enerji nakil hatları kurmaya başlayacağız.

 Türkiye Cumhurbaşkanı şunları söyledi:  İki taraf (Türkiye ile Siyonist rejim) arasında çeşitli alanlarda işbirliğini artıracak bir mekanizma oluşturmanın faydalarını inceledik..

Hürsedahaber

ZehraZehra

seyyidezehra@outlook.com