FİLİSTİN
Giriş Tarihi : 18-01-2024 21:22

El Kassam Tugayları destan yazıyor! Katil sürüsü 103 günde ağır kayıplar verdi...

İsrail’in Filistin’deki mülsümanlara yönelik soykırım girişimi hüsrana uğruyor. İsrail Gazze’ye pişman olurken El Kassam Tugayları 103. Günde destan yazdı.

El Kassam Tugayları destan yazıyor! Katil sürüsü 103 günde ağır kayıplar verdi...

İşgalci İsrail’in Filistin topraklarında süren 103. Günün faturası ağır oldu. Gazze’de Siyonist soykırımına maruz kalan müslümanların savunucusu Kassam Mücahidleri zalimlere karşı göğsünü siper ederken İsrail’in katil sürüsüne ağır kayıplar verdirtti.

İşre soykırımın 103. gününde El Kassam Tugaylarından gelen en önemli yazılı açıklamalar

El #Kassam Mücahidleri, Han Yunus şehrinin güneyindeki El Batn el Samin bölgesinde Siyonist Merkvah tankını ve D9 askeri buldozerini "El-Yassin 105" tanksavar füzeleri ile hedef almayı başardı. (17-1- 2024 -- 10:44)

El Kassam Mücahidleri, Han Yunus şehrinin güneyindeki El Batn El Samin bölgesinde Siyonist piyade kuvvetlerini anti- personel füzeyle hedef alıp makineli tüfeklerle çatışmayı başardılar, gücün tüm üyeleri öldürüldü veya yaralandı.

El Kassam Tugayları, #GazzeŞeridi'nin kuzeyindeki Cebaliye'nin doğusunda Siyonist bir asker aracı "El-Yassin 105" füzesiyle hedef aldı.

Mücahitlerimiz Gazze Şeridi'nin ortasındaki Maghazi kampındaki çatışma alanlarından döndükten sonra, Kudüs Tugayları ile ortak bir görev yürütmenin yanı sıra 6 Siyonist Merkvah tankı ve bir asker taşıyıcısının imha edildiğini doğruladılar. Bu sırada Siyonist buldozeri anti-tank cihazı ile imha ettiler, ayrıca mücahitlerimiz birkaç bina içerisinde saklanan 4 Siyonist askeri kesken nişancinin ateşiyle hedef aldı ve başka bir binada 7 kişilik özel kuvveti TBG mermisi ile hedef alarak sıfır mesafeden imha ettiler. Bir caminin içine saklanan başka bir işgal gücü anti-personel cihazı "Radiya" ile hedef alındı, sonra da gücünün işi bitirildi ve çok sayıda ağır kalibreli havan mermisi ile saldırı bölgelerindeki düşman yoğunlaşmalarını yok ettiler.

El Kassam Tugayları, Gazze Şehri'nin El Tuffah mahallesinin doğusundaki Cabal el-Rayes'te "El-Yassin 105" füzesi ile Siyonist istihkam birliği taşıyıcısını tamamen imha etti.

El Kassam Mücahidleri, Gazze şehrinin kuzeybatısındaki Karama mahallesindeki bir evin içinde özel bir Siyonist kuvveti pusuya düşürdü ve onları hedef alarak bir anti-personel cihazını patlattı.

El Kassam Tugayları, Gazze şehrinin kuzeybatısındaki Karama mahallesinde Siyonist bir tankı “El-Yassin 105” füzesiyle hedef aldı.

El Kassam mücahitleri, Gazze Şehri'ndeki Şeyh Rıdvan mahallesinin eteklerinde Siyonist bir piyade kuvvetini anti-personel füzeyle hedef alarak onu öldürüp yaralamayı başardı.

El Kassam mücahitleri, Gazze Şehri'nin Şeyh Rıdvan mahallesinde tankın üsründe Siyonist bir askerin işini bitirmeyi başardı.

El Kassam Tugayları, Han Yunus şehrinin güneydoğusundaki Ma'an bölgesinde "El-Yassin 105" füzeleriyle 2 Siyonist Merkva tankını hedef aldı.

El Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nde sivillere yönelik Siyonist katliamlara ve Lübnan'ın güneyinde liderler ve kardeşlerine yönelik suikastlara yanıt vermek amacıyla işgal altındaki Filistin'in kuzeyindeki Batı Celile'deki "Liman" askeri kışlasını güney Lübnan'dan fırlatılan 20 füzelik yaylım ateşiyle bombaladı.

El Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinin bölgelerine giren işgal araçları ve askerlerden oluşan bir topluluğu havan toplarıyla imha etti.

Hürsedahaber

ZehraZehra

seyyidezehra@outlook.com