DÜNYA
Giriş Tarihi : 26-10-2023 23:30   Güncelleme : 27-12-2023 00:19

Bilmeyenler için... İşte Direniş Cephesi budur!..

Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, Hamas ve İslami Cihad yetkilileriyle bir araya geldi. Görüşmede 3 hareketin liderlerinin "Gazze'de direnişin gerçek bir zafere ulaşması" için neler yapılması gerektiğini değerlendirdiği bildirildi.

Bilmeyenler için... İşte Direniş Cephesi budur!..

Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, Hamas ve İslami Cihad yetkilileriyle bir araya geldi. Görüşmede 3 hareketin liderlerinin " Gazze'de direnişin gerçek bir zafere ulaşması" için neler yapılması gerektiğini değerlendirdiği bildirildi.

Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, Filistinli direniş grupları Hamas ve İslami Cihad'ın üst düzey yetkilileriyle bir araya geldi.

gonebet giriş

Lübnan merkezli el Manar televizyonunun haberine göre, liderler, "Gazze'de direnişin gerçek zafere ulaşması" için neler yapılması gerektiğini değerlendirdi.

Görüşmede Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Salih el Aruri ve İslami Cihad Genel Sekreteri Ziyad el Nahale yer aldı.

Haberde İranSuriye, Filistinli silahlı gruplar ve Lübnan merkezli Hizbullah'tan oluşan 'ittifaka' atıfla, "Toplantıda uluslararası alanda alınan pozisyonlar ve 'Direniş Ekseni'nin ne yapması gerektiği değerlendirildi" ifadelerine yer verildi.

Hamas, Hizbullah ve İslami Cihad İran'dan askeri ve mali destek alıyor.

İslamiAnaliz

ZehraZehra

seyyidezehra@outlook.com