GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-09-2023 21:34

Emekliye zam yok mu? Erdoğan’ın açıklamasıyla hayal kırıklığı yaşandı..

Emekliye zam yok mu? Erdoğan’ın açıklamasıyla hayal kırıklığı yaşandı..

Emekliye ne zaman zam yapılacak sorularının cevapları her zamankinden daha çok merak edilirken bu akşam Kabine Toplantısı sonrası kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasıyla hayal kırıklığı yaşandı. Peki, emekliye zam yok mu?

EMEKLİYE ZAM MESELESİ - SON DAKİKA HABERİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün Beştepe’de toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı 3 saat 45 dakika sürdü. Erdoğan’ın Kabine Toplantı sonrası yapacağı açıklamalarda emekliye zam meselesi en çok merak edilen konuydu.

EMEKLİYE ZAM YOK MU? HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADILAR

Kameraların karşısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında birçok meseleye ilişkin açıklamalarda bulunurken emekliye zam meselesine hiç değinmemesi zam bekleyen emeklileri hayal kırıklığına uğrattı. Öyle ki sosyal mecralarda birçok kişi emekliye zam yok mu soruları eşliğinde tedirginliği dile getirdi.

EMEKLİYE NE ZAMAN ZAM VERİLECEK?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı bürokratlarının bir süredir emekli maaşı zammı düzenlemesiyle ilgili çalıştıkları biliniyor. Emekliye ne zaman zam verilecek soruları günden güne daha çok sorulurken emekli maaşı zammı konusunda henüz detaylar kesinleşmiş değil…

Milli gazete

ZehraZehra

seyyidezehra@outlook.com