DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Recai Yurdan
Recai Yurdan
Giriş Tarihi : 27-12-2017 22:41

Yusufiler; Onlar Zindan Güllerimiz.

Zindanlar mazlumlar için Hz. Yusuf’un medresesidir. Zindanlarda birçok mazlum Müslüman var ve bu Müslümanlar zindanlarda eğitimlerini sürdüren Yusıfiler olarak anılıyorlar.

Onlar zindan güllerimiz. Yusufiler o soğuk duvarların arasına girdi gireli, o duvarlar artık soğuk değil, soğuk duvarlar Yusufilerin mazlumiyeti ile ısınıyor.

28 Şubat ve FETÖ'nün yargı ayağı yoluyla mağdur edilen yüzlerce insan hala ceza evindeler.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir konuşmasında demişti ki: "İçeride günahsız yatan çok kişi var." Biz bu sözün hatırlanmasını istiyoruz.

25 yıldır sadece Kuran dersi verdiği için, şadırvanda abdest alırken, takunyalarla alınıp ceza evine götürülen, 17-18 yaşlarında ki gençlerin, zindanda saçlarına aklar düştü bugün.

Ceza evlerinde Sivas davası mağdurları 24 yıldır haksız yere yatıyorlar. Ayrıca Jack Kamhi mağdurları, Hizbut tahrir, umut davası ve başka davalardan mağdurlar yatıyorlar.

2000 yılında yapılan umut davasını hatırlayalım. Umut davasından kardeşlerimiz tutuklanıp, Uğur Mumcu'nun evinin önünde tatbikat yaptırılmıştı. Sonradan dava fiyaskoyla sonuçlanınca, Ankara ayağında ki kardeşlerimizi "askeri kanat sorumlusu" olarak gösterip suikast Ankara’dan tutuklananların üstüne bırakıldı.

Jack Kamhi suikastı gerçekleşmemesine rağmen, müebbet verildi insanlara. Acaba bu adam Yahudi olmasaydı bu ceza verilir miydi? Sivas davasında "şeytan ayetleri" kitabına sadece tepkisinden dolayı, Radyocu Turan Yavaş amcamız 84 yaşında olmasına rağmen, 24 yıldır içeride. Daha nice örnekler var.

Sayın Cumhurbaşkanı içeride onlarca masum insanın olduğunu söylemesine rağmen, FETÖ yargısı tarafından yargılanmasına rağmen, maalesef 28 Şubat ve FETÖ kurbanları hala içerideler. Aksine 15 Temmuz’dan sonra mahkum kardeşlerimizin hakları ellerinden alındı.

Yusufi mahkum arkadaşlarımızdan birisi şöyle diyor: "Biz 15 Temmuz gecesi bu alçak ABD ve emperyalist, Siyonist işgalinin başarılı olmaması için sabaha kadar dua ettik. Bizim aile ve arkadaşlarımız, 1 ay boyunca meydanlardan ayrılmadılar. 7'den 70'e meydanlarda, göğüslerini siper ettiler, sokaklarda oldular." Bu tavırlarına rağmen, bu kardeşlerimizin özellikle 15 Temmuzdan sonra, ceza evindeki bazı hakları ellerinden alındı. Kitaplar üçe düştü, sosyal aktiviteleri ellerinden alındı. Biz her şeyi de FETÖ'ye bağlamıyoruz. Yetkililerden bir an önce bu mağduriyetlere çare bulmalarını istiyoruz. Koşulların bir an önce iyileştirilerek eskiye dönmesini istiyoruz.

28 Şubat ve FETÖ mağdurlarına bir an önce yargı yolunun açılmasını istiyoruz.

 

NELER SÖYLENDİ?
@
Recai Yurdan

Recai Yurdan

DİĞER YAZILARI Gazze Savaşı Ekolü İşgal Rejiminin Dinamosu ve Boykot... Dünya Kudüs Gününü Anmak ve Anlamak... Şiarımız Adalet Enkaz Şehir Hatay’daki İzlenimlerim... Şeyh Said’in Kıyamı ve Şehadeti Ramazan Ayıyla Beraber Gelin Hep Beraber Marketleri Zincire Vuralım... Batıya Göç Bu Bayram Fabrika Ayarlarına Dönelim.. Kıyam Rehberi Şeyh Said’in Şehadeti Mübarek Olsun... Kudüs Direnişine Selam Olsun..… Zaman İyilik Zamanı... Ramazan Ayı Geldi Pandemiden Dolayı İşsiz Kalan Yüzbinleri Unutmayalım.. Taksim Meydanına Cami Çok Yakıştı... Selam Olsun Kudüs Şehidi Serdara.. Kovid- 19 Zehirli Sarmaşık Gibi Sardı Etrafımızı Peygambere Ve Kuran’a Uzanan Eller Kırılsın Diller Kopsun.. Kurban Toplarken Kurban Olan Gençlerimizi Sokaklardan Kim Toplayacak? Kudüs Gönüllüleri, Yardım Kampanyası ve Dünya Kudüs Günü Korona ile Birlikte Ramazan-ı Şerife Giriyoruz... Korana Virüs ’ün Gelmesiyle Milletimizin Hal-i Pürmelali.. Yüzyıllar Önce Batı Doğuya Göç Ederken Günümüzde ki Durum Tam Tersi.. Dedemiz Ahmet Turan Kılıç’ın Akıbeti, Şeyh Ömer Abdurrahman Gibi Olmasın Işıklı Caddelerden Arka Sokaklara Hasta Ve Hasta Yakınları Yol Gözlüyor Evrensel Kerbela Erbain Yürüyüşünde Gördüklerim Ve Hissettiklerim... Cezaevlerinde Mazlum Kardeşlerimiz Var… Kadırga İslam Cumhuriyeti ve Şehit Selami Yurdan.. 52. Bayramını Cezaevinde Geçiren Dedemiz Var.. Zekat Ve Fitrelerimizi Pay Ederken Asgari Ücretli İşçi Emekçileri’de Gözetelim Haçlıların Ayasofya’yı Kiliseye Çevirme Niyetleri ve Mescid-i Aksa Üzerindeki Siyonist Emeller.. Kürdistan’da Hawar’ların (imdatların) Arşı Alaya Yükseldiği Yer: Halepçe Kutsal Ekmeğin Bizi Çarpmasına Ramak Kaldı.. Metin Yüksel Yasin Börü Ve Şehadet Ayı Cezaevinden Mektup Var-3 Miladi Yılbaşı, Mekke’nin Fethi Mi? İmam Zeynel Abidin Ve Noel Baba... Asgari Ücret İşçi Cinayetleri Komşunun Külüne Muhtaç İken Şimdilerde Yüzüne Hasretiz Doğudan Batıya Umut Yolculuğunun Adresi Cezaevinden Mektup Var -2- Marshall İle Başlayan ABD’nin Türkiye Aşkı Bayram Çocuklarla Güzel, Uyuşturucu Bataklığındaki Gencin Ablasından 'Biz On Yıldır Yaşamıyoruz Mektubu' Şeyh Said’i Anarken Ümmetçilikten Ulusalcılığa Geçiş Serüveni Zindanda Kırkıncı Bayram Ramazan Ayı Ve Kirkor Usta Kıraathane Kültüründen Cafe Kültürüne Rengarenk Lale Cümbüşünün Hatırlattıkları Cezaevinden Mektuplar Var 28 Şubatı Unutmadık Unutmayacağız Ümmetin Şehitleri Ve Mirasları Üzerine İncirlik Üssü'ne İncir Ağacı Dikilmeli Kudüs Davamız Saman Alevi
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA