DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Recai Yurdan
Recai Yurdan
Giriş Tarihi : 10-01-2018 11:17

İncirlik Üssü'ne İncir Ağacı Dikilmeli

1943 yılında kurulmasına karar verilip, 1951 yılında inşasına başlanan incirlik üssü, bugüne kadar gelen süreçte hep fitne ve fücurun kaynağı olmuştur. Bölgemiz de ve Türkiye'de sadece İncirlik üssünün olmadığı bilgisine sahibiz artık. İncirlik üssü sembolik hale gelmiştir. Maalesef İslam beldelerine konuşlanmış atmaca gibi beklemektedir bu üs'ler.

ABD 1974 de, Kıbrıs barış harekatı sonrasında Türkiye'ye silah ambargosu uygulamıştı.  ABD’nin amborgolarına karşılık olalarak, Başbakanlığa vekalet eden Prof. Dr. Necmettin Erbakan, ABD'nin tüm üsleri kapatmış ve bu üslerin TSK'ya devirlerini sağlamıştı.

Milli görüşün hükümetten düşmesi ve 12 Eylül darbe hükümetinin kurulması ile ambargolar kaldırıldı. Maalesef 12 Eylül darbe hükümetinin ilk icraatı incirlik dahil ülkemizdeki ABD üslerinin faaliyetlerine yeniden açılması oldu.

İncirlik sadece bir üs değil, emperyalistlerin Ortadoğu ve mazlum halklar üzerinde ki ileri karakollarıdır.

1991 yılında Körfez savaşında Irak'ın incirlikten kalkan uçaklarla bombalandığını biliyoruz.

Guantamano'ya giden birçok insanın incirlik üssünden taşındığını biliyoruz.

15 Temmuz'da Türkiye'ye yönelik hain kalkışma gününün İncirlik üssü kamera görüntüleri istenmesine rağmen 48 saatin kaydı verilmemiştir. Emperyalist destekli, fetöcü darbe girişiminde ABD'nin desteği ortaya çıkarılmalıdır.

Bugünlerde bir tv programında ortaya çıktı ki ABD’ye yıllardır beyin göçü verdiğimizi gibi, çocuklarımızı da veriyor muşuz! Yüzlerce çocuk incirlikte ki ABD'li subaylar tarafından resmi ve gayri resmi olarak ABD'ye taşınmış.

Biz İncirlik üssünün bir an önce kapanmasını isterken, ABD'nin yeni yeni ülkelerde üsler kurduğunu özellikle körfez ülkelerinde ve Suriye de 5 üs kurmaya çalıştığını biliyoruz. Biz Müslümanlar ve anti emperyalist erdemli insanlar, bir araya gelmeli ve ABD ve onun resmi jandarması siyonist İsrail’e karşı bu üsleri bir an önce bizi çevreleyen topraklardan atmalıyız.

Tam bağımsız ülke olmak istiyorsak, özgür Kudüs'ü istiyorsak, bunu yapmak zorundayız. Bu durumun gerçekleşmesi için ABD üsleri meselesini devamlı gündeme getirmeli, eylemler yapmalıyız.

Özgür Kudüs'ün kurtuluşu şehirlerden ülkelerden değil, habis ur olan emperyalizimin üslerinin kalkmasıyla gerçekleşecektir. Bu üsler zehirli sarmaşık gibi ümmeti zehirlemek istemektedir.

Biz bu üslere incir ağacı dikmedikçe felaha erişemeyeceğiz.

NELER SÖYLENDİ?
@
Recai Yurdan

Recai Yurdan

DİĞER YAZILARI Gazze Savaşı Ekolü İşgal Rejiminin Dinamosu ve Boykot... Dünya Kudüs Gününü Anmak ve Anlamak... Şiarımız Adalet Enkaz Şehir Hatay’daki İzlenimlerim... Şeyh Said’in Kıyamı ve Şehadeti Ramazan Ayıyla Beraber Gelin Hep Beraber Marketleri Zincire Vuralım... Batıya Göç Bu Bayram Fabrika Ayarlarına Dönelim.. Kıyam Rehberi Şeyh Said’in Şehadeti Mübarek Olsun... Kudüs Direnişine Selam Olsun..… Zaman İyilik Zamanı... Ramazan Ayı Geldi Pandemiden Dolayı İşsiz Kalan Yüzbinleri Unutmayalım.. Taksim Meydanına Cami Çok Yakıştı... Selam Olsun Kudüs Şehidi Serdara.. Kovid- 19 Zehirli Sarmaşık Gibi Sardı Etrafımızı Peygambere Ve Kuran’a Uzanan Eller Kırılsın Diller Kopsun.. Kurban Toplarken Kurban Olan Gençlerimizi Sokaklardan Kim Toplayacak? Kudüs Gönüllüleri, Yardım Kampanyası ve Dünya Kudüs Günü Korona ile Birlikte Ramazan-ı Şerife Giriyoruz... Korana Virüs ’ün Gelmesiyle Milletimizin Hal-i Pürmelali.. Yüzyıllar Önce Batı Doğuya Göç Ederken Günümüzde ki Durum Tam Tersi.. Dedemiz Ahmet Turan Kılıç’ın Akıbeti, Şeyh Ömer Abdurrahman Gibi Olmasın Işıklı Caddelerden Arka Sokaklara Hasta Ve Hasta Yakınları Yol Gözlüyor Evrensel Kerbela Erbain Yürüyüşünde Gördüklerim Ve Hissettiklerim... Cezaevlerinde Mazlum Kardeşlerimiz Var… Kadırga İslam Cumhuriyeti ve Şehit Selami Yurdan.. 52. Bayramını Cezaevinde Geçiren Dedemiz Var.. Zekat Ve Fitrelerimizi Pay Ederken Asgari Ücretli İşçi Emekçileri’de Gözetelim Haçlıların Ayasofya’yı Kiliseye Çevirme Niyetleri ve Mescid-i Aksa Üzerindeki Siyonist Emeller.. Kürdistan’da Hawar’ların (imdatların) Arşı Alaya Yükseldiği Yer: Halepçe Kutsal Ekmeğin Bizi Çarpmasına Ramak Kaldı.. Metin Yüksel Yasin Börü Ve Şehadet Ayı Cezaevinden Mektup Var-3 Miladi Yılbaşı, Mekke’nin Fethi Mi? İmam Zeynel Abidin Ve Noel Baba... Asgari Ücret İşçi Cinayetleri Komşunun Külüne Muhtaç İken Şimdilerde Yüzüne Hasretiz Doğudan Batıya Umut Yolculuğunun Adresi Cezaevinden Mektup Var -2- Marshall İle Başlayan ABD’nin Türkiye Aşkı Bayram Çocuklarla Güzel, Uyuşturucu Bataklığındaki Gencin Ablasından 'Biz On Yıldır Yaşamıyoruz Mektubu' Şeyh Said’i Anarken Ümmetçilikten Ulusalcılığa Geçiş Serüveni Zindanda Kırkıncı Bayram Ramazan Ayı Ve Kirkor Usta Kıraathane Kültüründen Cafe Kültürüne Rengarenk Lale Cümbüşünün Hatırlattıkları Cezaevinden Mektuplar Var 28 Şubatı Unutmadık Unutmayacağız Ümmetin Şehitleri Ve Mirasları Üzerine Kudüs Davamız Saman Alevi Yusufiler; Onlar Zindan Güllerimiz.
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA