DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Abdurrahman Kılıç
Abdurrahman Kılıç
Giriş Tarihi : 19-05-2021 19:00

Bir Tutam Vahdet Bir Tutam Cesaret

Siyonist elebaşı Netanyahu : “Hamas bir zafer kazandığını düşünürse bu hem bizim hem batı hepimiz için bir yenilgi olur.” dedi. Diğer yandan Siyonist İşgalcinin Gazze saldırısından beş gün önce ABD’ den sığınak delici bombaları aldığı açıklandı.

Siyonist İşgalci İsrail, ABD ve Batı emperyalizminin Ortadoğu kolonisidir. Batı Emperyalizminin Ortadoğu’daki kopyası, ileri karakoludur. Bölgedeki her türlü fitne ve fesadın kaynağı Siyonist İşgalcidir. Büyük İsrail Haritası bölgedeki her savaşın arka planını açıklamaya yeter.

Bu bombaları temin ettikten sonra Aksa Mescidi baskınları ve Şeyh Cerrah Mahallesi baskısı arttırıldı.

Siyonist işgalci Gazze saldırısını daha önceden planlamıştı. Siyonist elebaşı iktidarda kalmak için her zaman sarıldıkları bahaneye sarılıp Filistinlilere saldırdı.

ABD’den alınan silahlar onun onayını da ortaya koyar. Gazze saldırısından sonra ortaya koyduğu tavırlar da bu onayı ispatlıyor.

Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan cephesi de Gazze saldırısına tavırları ile onay verdi.

ABD, Batı, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan cephesi dışındaki ülkeler yani Gazze saldırısını onaylamayan ülkeler cılız tepki göstermek dışında bir şey yapmıyor.

Siyonist İşgalciyi kınama açıklamaları ve küresel emperyalizmin güdümündeki Birleşmiş Milletler ve benzeri örgütleri yardıma çağırma artık Siyonist İşgalciyi cesaretlendirme, iştahlandırma ve kışkırtma dışında bir işe yaramıyor. Filistinliler için en hafif tabirle hayal kırıklığına sebep oluyor.

Siyonist İşgalci rahmetli Erbakan’ın dediği gibi sadece güçten anlar. Siyonist İşgalcinin Gazze’ye saldırma cesareti bulması bölge ülkelerinin güçsüzlüğünden kaynaklanmıyor. Güçlerinin dağınıklığından ve birbirleri ile uğraşmasından kaynaklanıyor.

Bir avuç direnişçi daha önceki saldırılarda olduğu gibi 10 günden beri varı yoğu ile canını dişine takarak direniyor.

Sadece Suriye’de birbirleri ile savaşan güçler güç birliği yapıp bir araya gelse Siyonist işgalciye kök söktürür.

Sadece savaş sınırlarındaki ülkelerden Türkiye’nin Suriye’deki güçleri ve ona bağlı savaşanlar ile İran güçleri ve ona bağlı savaşan güçler ve Lübnan ‘da Hizbullah el ele verse…

Mescid-i Aksa, Kudüs, Gazze, Filistin ve tüm bölge çooook uzun bir sükûn dönemine girmez mi?

NELER SÖYLENDİ?
@
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA