DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Hazım Koral
Hazım Koral
Giriş Tarihi : 14-07-2020 07:43

Bir Hukuk Skandalı Ve 22 Yıllık Hasret...

Aslında yazmak istediğimiz nevi şahsına münhasır bir hukuk skandalı değil. Yani mübadili ve benzerleri çokça olan bir hukuk ihlâlinden söz etmek istiyoruz.

28 Şubat post-modern darbesini hatırlayalım! Siyonistler ve Siyonistlerin hamisi büyük şeytan Amerika Merhum Erbakan Hocamız'ın REFAHYOL hükümetini kurmasından son derece rahatsız olmuşlardı. Bunu bizzat ABD Büyükelçisi Erbakan'a talimat dosyasını sunduğunda dile getiriyor: "Başbakan olmanız bizi rahatsız etti, fakat birlikte çalışmak durumundayız" diyor. Merhum Erbakan, "Sanki müstemleke ülkesiymişiz gibi 18 maddeden müteşekkil buyruk listesini bir klasör olarak hazırlamışlar ve bu dosyayı buyurgan ifadelerle masamın üzerine koydular. Daha birinci maddede, 'İlk yurtdışı ziyaretinizi İran'a yapmayacaksınız. İran ile ticari hacminizi düşüreceksiniz' türünden talimatlardı bunlar. Uzun yıllar boyunca İran'a ambargo uyguluyorlar, bizim de bu ambargoya katılmamızı istiyorlar. Bu küstahça bir talepti. Ben ise uygulamalarımda ABD'nin buyruklarının tam tersini yaptım."

Kısacası Merhum Erbakan'ın hükümeti kurması ve Başbakan olması Siyonistleri ve ABD'yi rahatsız etmiş oldu. "Su uyur düşman uyumaz" kabilinden düşman boş durmadı ve REFAHYOL hükümetini devirmek için pusuya yatıp güdümlü medya ile her fırsatta tezvirat içerikli saldırılarda bulundu. Gazetelerde sıklıkla, "Asker Rahatsız" manşetlerini görmeye başlamıştık. Kendilerince her fırsatı değerlendiriyorlardı. Yok efendim, "cemaat liderlerinin mecliste ne işi var" türünden saldırılar. Hele bazı esnaf tabelalarına İslâmî motifli isimlerin yazılması tam bir sürek avını beraberinde getirmişti. Öte yandan seçim sonrasında yapılan yemin törenleri esnasında Merve Kavakçı'ya yönelik linç girişimi seküler hassasiyetin nasıl bir husumete, nasıl bir düşmanlığa dönüştüğünü görmüş olduk. Hele Ecevit'in (hiçbir vasfa sahip olmadan) küstahça mikrofonu eline alıp, son derece hiddetli bir şekilde, "Bu kadına haddini bildirin, burası laik rejime meydan okuma yeri değildir" diyerek yüce İslâm dinimize olan düşmanlığını başörtüsü üzerinden ibraz etmişti. Daha ilk günden din düşmanlarının niyeti belli olmuştu. Saldırmak ve müdahale etmek için sürekli fırsat kolluyorlardı.

En son Sincan Belediyesinin tertiplemiş olduğu Kudüs Günü etkinliğini bahane eden darbeci zorbalar hemen devreye girip Sincan sokaklarına tankları indirmişlerdi. Mazlum Filistin halkı adına yapılmış sivil bir etkinliğe tahammül edemeyip apar topar post-modern darbe ile REFAHYOL hükümetini devirdiler. Fakat bununla yetinmeyip, bu etkinliği düzeleyenler ve bu etkinlikte konuşma yapıp tiyatro gösteriminde bulunanlar hakkında (baskıcı talimatlarla) savcıları harekete geçirip ağır cezalar verdiler. Kudüs Günü etkinliğinde konuşma yapan Selam Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nureddin Şirin hakkında tam 17.5 yıllık mahkumiyet cezası verilmişti. Konuşmacılardan İran'ın Ankara Büyükelçisi Muhammed Bakırî'yi "Persona Non Grata" (istenmeyen adam) ilân edip apar topar sınır dışı etmişlerdi.
Filistin'le ilgili bir başka husus ise REFAHYOL hükümeti öncesindeki dönemde siyonist rejimle yapılan askerî işbirliği anlaşmasından dolayı Konya Askerî Havaalanı'nın Siyonistler'in hizmetine sunulmasıydı. Öyle ki, bu anlaşma ile işgalci İsrail'in savaş uçakları gelip söz konusu havalanına konuşlanıyor ve her Allah'ın günü buradan Van ilimize kadar sortiler yapıp bir taraftan manevra kabiliyetlerini geliştiriyorlar, diğer taraftan alçak uçuşlarla Konya ovasında yetişen gıda ürünleri uçak eksozlarından piskürtülen korozyonlu ve kanserojen içerikli gazlarla zehirleniyordu. (Ki Konya ovası Türkiye'yi besleyen hububat ambarıdır.)

Siyonistler bu yöntemle bir taraftan halkımızı zehirliyor, diğer taraftan manevra kabiliyetlerini geliştirip mazlum Gazze halkının üzerine bomba yağdırıyordu. Müslüman halkımızın büyük çoğunluğu bu durumdan haberi bile yoktu. Bu konuyu gazeteler bile gündemlerine alamıyorlardı. Fakat o dönemde cesurca yayın yapan Selam Gazetesi eleştirel yazılar yazıyor ve sık aralıklarla bu ihaneti manşetine taşıyordu. Özellikle Selam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aydın Koral o dönemde iki yıl içerisinde eleştirel içerikte yazmış olduğu yazılardan dolayı, "Halkı bölge, sınıf, din ve mezhep farklılığı gözeterek kin ve düşmanlığa tahrik etmek" maddesinden (meşhur 312. madde) Devlet Güvenlik Mahkemeleri tarafından hakkında 18 dosya 26 dava ve toplam 157 yıl 6 ay hapis istemiyle yargılanmaya başlanmıştı. Böylesine yekün tutan ceza talebi ile Türkiye Cumhuriyeti tarihinde adeta bir rekora imza atılmıştı. Guinness rekorlar kitabına girecek nitelikte bir ceza talebiydi bu..

Aydın Koral bu durum karşısında yurtdışına çıkmak zorunda kalmıştı. Bununla yetinmeyen Siyonist güdümlü tezviratçılar ve kumpasçılar Selam Gazetesi çalışanları hakkında örgüt yaftasında bulunmuşlardı. Bu hayali örgütün ismini "Selam-Tevhid Örgütü" koymuşlardı. Bu sözde örgütün medya mesulleri Nureddin Şirin ve Aydın Koral'dan başkası değildi. Siyasi ayağının lideri ise Recep Tayyip Erdoğan'dı. 15 Temmuz hain darbe girişiminden önce hazırlanmış listenin başında bu isimleri görüyoruz. "Muvaffak olamayacakları bir işe giriştiler." (Tevbe:74)

Bu hainler 15 Temmuz'da muvaffak olamadılar ancak yaptıkları iftira ve kumpaslarla nice insanların hayatlarıyla/istikballeri ile oynadılar. 28 Şubat mağduru nice insanlarımız uzun yıllar boyunca hapishanelerde yatarken Aydın Koral gibi nice kardeşlerimiz de yurtdışında zorunlu ikâmete maruz kaldılar.

Evet, Aydın Koral'ın bu sıkıntılarla dolu hicret hayatı tam 22 yıl sürmüştü. Dile kolay 22 yıl. Bu süreçte babası, abisi, teyzeleri, amcaları ve birçok yakınları vefat etmiş ama o cenazelerine gelememişti. Ne hüzünlü ne sevinçli günlerde 22 yıl yakınlarının yanında olamamış gurbetin kasvet dolu gün ve gecelerinde tıpkı bir açık hava hapisanesinde gibi çile doldurup memleket özlemiyle yanıp tutuşmuş fakat yine de Allah'a tevekkül edip özgürlüğüne kavuşacağı günü ümitle beklemişti. Nihayet beklenen muştulu haber ulaşmış oldu.

Av. Mehmet Okatan Bey, TC Ankara 5. Ağır Ceza mahkemesinin tebligat mektubunu sosyal medya üzerinden şahsıma ulaştırdığında tarifi imkânsız heyecana kapılmıştım. Okuyucularımın affına sığınarak ifade etmiş olayım ki oturup çocuk gibi hıçkırarak ağladım. Tarifi imkânsız müthiş bir mutluluk duygusuydu bu.. İnsan sevinçten de ağlarmış.. Teyid ve teşekkür için hemen Avukat Mehmet Beyi aradım. Ben moderatör Hazım Koral dilim adeta lal olmuştu ağlamaktan doğru dürüst teşekkür edemedim. Hiç olmazsa bu satırlarda ifade etmiş olayım: Başta Av. Mehmet Okatan Bey olmak üzere emeği geçen bütün avukat arkadaşlarımıza ve bir takım sivil inisiyatif sahibi abilerimize hassaten teşekkür ediyorum, sağ olsunlar, var olsunlar...

Açıkçası bu muştulu habere en çok annemiz adına sevinmiştim. Zira yıllardır evlât hasretiyle yanıp tutuşan ve yaşlı gözlerle evlâdının yolunu gözleyen, evlâdına kavuşmayı bekleyen 89 yaşındaki hasta annesinin daha çok sevindiği kanaatindeyiz. Elbette bu muştulu habere kardeşleri, akrabaları, kadim dostları da sevinmiş oldular. Kendisine 22 yıllık gurbetin kasvetini yaşatanlar bu dünyada cezalarını çekmeselerde hiç kuşkusuz ahirette elim azap o zalimleri beklemektedir.

Kendisine "gözün aydın Aydın kardeşim" diyoruz...
 

NELER SÖYLENDİ?
@
Hazım Koral

Hazım Koral

DİĞER YAZILARI Yenileceksiniz Ve Cehenneme Sürüleceksiniz İslam Birliği Ve Şirk... İslâm Devrimi Ve Düşündürdükleri... Siyonist Çetenin İşgal Ve Tahakküm Alanı... BM Değil Ümmet Olarak Biz Suçluyuz... Hamas'ın Esirlere Yaptığı Muamele Peygamber Ahlakıdır... Canavar Siyonizm ve Canavar Batı Rejimleri Gazze'ye Sağır Olmak Katliama Ortak Olmaktır Mescid-i Aksa Tufanı... İmanımızı Gözden Geçirmek... Devlet Yapılanması Kapsamında ve Hayatın Her Alanında İslam Bir Paket Programdır... 20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekatı ve Bilmemiz Gerekenler... 15 Temmuz Ve Hatırlattıkları... Kurbanın Hikmet Ve Felsefesi İmam Humeyni'yi Rahmetle Anmak... Seçim Tartışmaları ve Bizim Sorumluluğumuz... Seçimin Düşündürdükleri... Siyasi Sorumluluğumuz... Siyonist Çete Yine Şaşırtmadı... Oruç'un Fayda Ve Hikmetleri... Sigaranın Zararları Depremde Ölenlerin Katili Kim... Depremin Düşündürdükleri ABD'nin Bitmeyen Entrikaları Hak Batıl Savaşında Kukla Charlie Hebdo ve Pİyon Rasmus Paludan... Charlie Hebro Çağdaş Kab Bin Eşref Çocuk Gelin Mevzusu... Terör Ve Kısas Atatürk'ün Son Meclis Konuşması İle İlgili Tartışmalar Aliya İzzetbegoviç'i Rahmetle Anmak... İran'da Yaşanan Olaylar ve Türkiye Kıyaslaması... T.C'nin Siyonist Çete İle İlişkileri Misyonumuz Evrensel Nitelikte Müesses Bir Nizam Kurmak Olmalı... Allah'a Koşunuz... Suriye ve Diğer Arap Ülkelerinin Filistin'e Bakışı... Takva Mücadeledir 28 Şubat Darbesinin Hatırlattıkları.... Biz Neyin Derdindeyiz Suud Ve Avanesi Ne Yapıyor? Haya İmandandır... Merhamet İnsanın En Temel Hasleti Olmalı... Allah'a Koşunuz Azerbaycan ABD Ve Siyonist İsrail Kıskacında... Tarih Tekerrür Ediyor ve Taliban'lı Yeni Dönem Evlilikte Liyakat Ve Sadakat.. Bosna Savaşı ve Srebrenica Katliamı... Ey Allah'ın Kulları Kardeş Olunuz... Ateşkes Filistin'i Unutturmamalı... Sicili Bozuk Ve Küstah ABD Erbakan'ı Tanımak Tarım Ve Ekolojik Sorunlarımız Sürdürülebilir Aile Yuvasının Ön Şartı İyi Geçimdir.. Batıl Ehlinin İslâm'a Ve Peygamberimiz'e Olan Düşmanlığı... İftira Dezenformasyon Ve Tezvirat Olguları Üzerinden İran Düşmanlığı.. Kısasta Hayat Vardır Kerbelâ Kıyamını Anlamak... Istanbul Sözleşmesi Mi, İslam Sözleşmesi Mi.... Aile Mahremiyeti Üzerine Dünya Kudüs Günü Ve Asıl Mesele Oruç Ve Nefs Tezkiyesi.. Koronavirüs (Kovid-19) Hakkında... Mayın Eşeği Olmamak İslâm Devriminin 41'nci Yılı Muhasebesi İran'ın Suriye'de Ne İşi Var? Kadına Şiddet Ve Evlilik Hayatını Bitiren Faktörler... Nikâh Akdi.. Evlilikte Liyakat Ve Sadakat.. Kadına Şiddet Ve Kadın Cinayetleri Önce Ahlâk Ve Maneviyat... Takva İslam’ı En İyi Şekilde Yaşamaktır Gürültü Kirliliği Ramazan Ayı Ve Oruç Tesettürün Cılkının Çıkarılması Ve Müstehcenliğin Yaygınlaşması Üzerine... Şer Ekseni İslâm Devrimi’nin 40. Yılı Nikâhta Keramet Vardır Uygurlu Müslüman Türklere Uygulanan Çin Zulmü Evliliğe Giden Yolda Kıskançlık... Unutulan Vecibe Emr-İ Maruf -Nehyi Münker Ve Nasihat.. Akraba Ve Komşuluk İlişkileri Art Niyet - Suizan Veya Önyargı Emin, Güvenilir Ve Nezaket Sahibi Olmak Gelin Ve Damat Mevzusu Yarınlar Bizim Siyonistlerin Kuklası Küstah Trump Evlilik Oyunu (!) Geçimsizlik Ve Boşanma Hadiseleri Anlamlı Ve Bir O Kadarda Stratejik Ziyaret... Evlilik Huzurun Teminatıdır… Evlilik İçin Mümeyyiz Olmak… Medeniyetimiz Ve Ufak Ayrıntılar Eşler Arasındaki Kıskançlık Ve Duygu Kontrolü... Sevgi Ve Aşk Üzerine Kısa Bir Analiz.... Farkındalık... Mesuliyet Hissi Ve Merhamet Duygusu.. İnsanı Ve Misyonunu Tanımak. Terör Ve Şiddetin Meşruiyeti Yoktur. Fethullah Gülen’in İnanç Ve Psikolojisi... Kerbelâ’da Âşura Öncesi Azmettirici ABD Tetikçi FETÖ Destekçi NATO İşgalci Siyonist İsrail İle Anlaşmaya Hayır.. Kanlı Darbe Girişimine Bir Başka Açıdan Bakış... Kanlı Darbe Girişimi Hangi Amaca Matuf.. Sıbgatullah; Allah'ın Boyası.. Ramazan Ve Oruç İkra Önce Ahlâk Ve Manevîyat Edep Erbain Yürüyüşü Kerbelâ’yi Anmak Bidat Mi? Kûr’ân Ve İmâm Hüseyin Üst Kimlik Manifestomuz.. Teberrâ Ve Tevellâ Uhuvvet Ve Tasavvuf Ümmet Birlikteliğinin Önündeki Engeller Diyalog Ve Uhuvvet'in Ön Şartları… Tekfircilik Hastalığı (2) Tekfircilik Hastalığı -1- Tevhid Selâm Terör Örgütü Mü?
ÇOK OKUNANLAR
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA