GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-01-2023 11:21   Güncelleme : 10-01-2023 11:10

Selçuk Bayraktar'dan 'Erdoğan yerine sizi mi hazırlıyor?' sorusuna yanıt...

Selçuk Bayraktar'dan 'Erdoğan yerine sizi mi hazırlıyor?' sorusuna yanıt...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Gazeteci Candaş Tolga Işık'ın "Az Önce Konuştum" programına konuk oldu. Bayraktar, Işık'ın "Erdoğan, yerine sizi hazırlıyor' diyorlar. Gelecekte siyasete girme planınız var mı?" sorusuna "Benim böyle bir planım yok, ama bu yolda sonuna kadar mücadele etme planım var" dedi.

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Gazeteci Candaş Tolga Işık'ın TV100'de yayınlanan "Az Önce Konuştum" programına konuk oldu. Bayraktar, Işık'ın "Erdoğan, yerine sizi hazırlıyor' diyorlar. Gelecekte siyasete girme planınız var mı?" sorusuna yanıt verdi. "Bu söylediğiniz tevatürden, dedikodudan ibaret. Benim böyle bir planım yok" diyen Bayraktar, "Ama bu yolda sonuna kadar mücadele etme planım var" diye konuştu.

Bayraktar'ın açıklamaları şu şekilde:

"Bu söylediğiniz tevatürden, dedikodudan ibaret. Gördüm, haber falan da yaptılar. Uluslararası ilişkiler düzeyindeki siyasete hep ilgim oldu. Uluslararası ilişkilerle ilgili kaynakları sıkı takip ettim. Ancak benim böyle bir planım yok, ama bu yolda sonuna kadar mücadele etme planım var."

Işık, "Gerekirse girerim diyorsunuz" sözleri üzerine ise Bayraktar şunları söyledi:

"Sonuna kadar mücadele etme planım var. Bu güne kadar türlü türlü tecrübeler yaşadık. İnişi de yaşadık çıkışı da yaşadık. Mücadele etmemiz gereken farklı farklı şeyler oldu. Şimdi sadece savunma sanayinde değil diğer sivil alanlara yayılması mücadelesi veriyoruz bu başarının"

Karar

ZehraZehra

seyyidezehra@outlook.com