FİLİSTİN
Giriş Tarihi : 14-11-2022 16:34   Güncelleme : 03-12-2022 09:25

İşgalci İsrail Güçleri Filistinli Genç Kızı Şehit Etti..

Siyonist İsrail güçlerinin işgal altındaki Batı Şeria bölgesinde açtığı ateş sonucu Filistinli bir genç kız hayatını kaybetti.

İşgalci İsrail Güçleri Filistinli Genç Kızı Şehit Etti..

Dün sabahın erken saatlerinde işgal altındaki Batı Şeria bölgesinin orta kesiminde yer alan Ramallah şehrinin yakınındaki Bitonya kasabasının batısında bulunan Ofer Askeri Üssü civarında İsrail güçlerinin saldırılarına hedef olan bir araçta ağır yaralanan Filistinli genç kızın hayatını kaybettiği açıklandı.

Filistin Enformasyon Merkezi'nin haberine göre, Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail güçlerinin saldırısında başından vurularak ağır yaralanan genç kızın bugün sabahın erken saatlerinde hayatını kaybettiği, ancak kimliğinin henüz tespit edilemediği duyuruldu.

Filistinli yerel kaynaklar, ırkçı İsrail güçlerinin Bitonya kasabasının batısında Ofer Askeri Üssü yakınında seyir halindeki bir otomobile saldırarak yoğun bir şekilde mermi yağdırdıklarını ve bu yüzden bir genç kızın başından ağır yaralandığını, saldırıyı gerçekleştiren İsrail askerlerinin bir genci de esir aldıklarını ve onun durumu hakkında da henüz bir bilgi alınamadığını dile getirmişlerdi.

Yerel kaynaklarda Siyonist İsrail güçlerinin, ağır yaralanan genç kızı olaydan sonra Filistin Acil Yardım ekibine teslim ettikleri ve ekibin yaralı genç kızı hızla Ramallah Hükümet Hastanesi'ne ulaştırdığı ancak durumunun ağır olması sebebiyle kurtarılamadığı bugün sabah hayatını kaybettiği bilgisi verildi.

Hürsedahaber

ZehraZehra

seyyidezehra@outlook.com