GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-09-2022 14:47   Güncelleme : 17-09-2022 22:01

İran'a girişi yasak! İslam düşmanı şarkıcı Türkiye'de konser verecek..

Kur'ân ayetlerini iğrenç şarkılarına hakaret yorumlarıyla aktaran ve Batı tarafından oldukça beğenilen, desteklenen İranlı şarkıcı Mohsen Namjoo'nun Türkiye'de belediyelere ait kongre ve kültür merkezlerinde konserler vereceği öğrenildi. Kaynak: İslam düşmanı müzisyen Türkiye'de konser verecek

İran'a girişi yasak! İslam düşmanı şarkıcı Türkiye'de konser verecek..

İranlı müzisyen Mohsen Namjoo, 5 konserlik turne için aralık ayında Türkiye'ye gelecek. Türkiye'de belediyelere ait etkinlik alanlarını kullanacak olan İslam düşmanı müzisyenin İstanbul, Ankara, Konya, İzmir ve Bursa'da konser vereceği öğrenildi. 

İran'da doğup, büyüyen ve şu anda New York'ta yaşayan müzisyenin, İslam'a dönük nefret ve hakaret yüklü şarkı yorumlarını ısrarla sürdürdüğü görülürken Türkiye'de konser vermesi için önayak olan ve ardından yer tesis ettiren organizasyonun kim tarafından üstlenildiği öğrenilemedi. 

Belediyelerin ise yaz boyunca düzenledikleri festival adı altında yapılan 'sanatçı ağırlamaları' tepki çekmişti. Çirkin söylemlerini, isimlerinden ayrı düşünen aksini belirtmediği sürece aynı görüşü ve yorumu sürdüren şarkıcıları ağırlayan belediyelerin, ısrarla 'gelenek ve görenekleri' İslam'a aykırı olmayacak şekilde koruduğunu öne sürmesi dikkat çekiyor.

Kur'an'ı Kerim ayetlerini şarkılarında çirkin yorumlarıyla aksettiren sözde müzisyenin Türkiye'de vereceği konserlere sosyal medya kullanıcıları tepki gösteriyor.

Haksözhaber

ZehraZehra

seyyidezehra@outlook.com